Mediation sheet

Design Concept Perić d.o.o., Agencija za posredovanje u prometu nekretnina, OIB: 10484043414, Ferde Livadića 4, Zagreb HR-10000

1. Almera Properties je trgovačka marka tvrtke Design Concept Perić d.o.o. koja je licencirana agencija za posredovanje u prometu nekretninama.
2. Agencija ne naplaćuje agencijsku naknadu kupcima, a klijent svojim potpisom potvrđuje da je za prodaju predmetne nekretnine saznao/la kroz oglas Agencije.
3. Potpisivanje ovog posredničkog lista ne stvara obvezu plaćanja posredničke naknade od strane klijenta.
4. Svi osobni podaci moraju odgovarati podacima s osobne iskaznice.
5. Agencija ima pravo na posredničku naknadu u visini 3 (tri) posto od kupoprodajne cijene ako klijent uveden u ovom posredničkom listu ili osoba koja je bračno, izvanbračno, rodbinski ili kroz organe upravljanja povezna s klijentom iz ovog posredničkog lista u roku od 18 mjeseci od datuma potpisivanja ovog posredničkog lista sklopi kupoprodajni ugovor za nekretninu po šifri objekta bez da je obavijestila Agenciju.
6. Suglasan/na sam da Agencija obrađuje moje osobne podatke i kontaktira u vezi ponude nekretnina. Navedene podatke ćemo koristiti samo za pripremu prilagođene ponude i neće se koristiti u druge svrhe.
 
Copyright © 2024. Almera Properties, All rights reserved
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.