Mediationsblatt

Design Concept Perić d.o.o., Agencija za posredovanje u prometu nekretnina, OIB: 10484043414, Ferde Livadića 4, Zagreb HR-10000

1. Almera Properties je trgovačka marka tvrtke Design Concept Perić d.o.o. koja je licencirana agencija za posredovanje u prometu nekretninama.
2. Agencija ne naplaćuje agencijsku naknadu kupcima, a klijent svojim potpisom potvrđuje da je za prodaju predmetne nekretnine saznao/la kroz oglas Agencije.
3. Potpisivanje ovog posredničkog lista ne stvara obvezu plaćanja posredničke naknade od strane klijenta.
4. Svi osobni podaci moraju odgovarati podacima s osobne iskaznice.
5. Agencija ima pravo na posredničku naknadu u visini 3 (tri) posto od kupoprodajne cijene ako klijent uveden u ovom posredničkom listu ili osoba koja je bračno, izvanbračno, rodbinski ili kroz organe upravljanja povezna s klijentom iz ovog posredničkog lista u roku od 18 mjeseci od datuma potpisivanja ovog posredničkog lista sklopi kupoprodajni ugovor za nekretninu po šifri objekta bez da je obavijestila Agenciju.
6. Suglasan/na sam da Agencija obrađuje moje osobne podatke i kontaktira u vezi ponude nekretnina. Navedene podatke ćemo koristiti samo za pripremu prilagođene ponude i neće se koristiti u druge svrhe.
 
Copyright © 2024. Almera Properties, Alle Rechte vorbehalten
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Diese Website verwendet Cookies und ähnliche Technologien, einschließlich der Personalisierung von Werbung und Inhalten, um Ihnen die bestmögliche Nutzererfahrung zu bieten. Wenn Sie auf "Akzeptieren" klicken, erklären Sie sich mit allen Cookies einverstanden.